Melissa Craig, Executive Chef Bearfoot Bistro Whistler, British Columbia, Canada over Heritage Angus.

"We are a fine dining restaurant catering to an international high end clientele and the feedback on the beef has always been very positive.
As a chef I appreciate the high level of marbling and quality of the meat, needless to say the taste and the texture. It is very important to me knowing where beef is from and how it is raised, and do appreciate the sustainable environmental approach. I strongly believe that what I would feed to my guests I would serve to my own family, so the importance of hormone and antibiotic free beef is second to none. I look forward to serving Heritage Angus Beef for years to come"

Bekijk een video

Meer info over inkoop of runder rassen:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel. +31 (0) 6 53523857

LET OP ! Deze website gebruikt cookies.

Wanneer u niet akkoord gaat met gebruik van onze cookies dient u uw browser aan te passen. Meer info

Akkoord

Deze website maakt gebruik van cookies om het fuctioneren en het gebruik van deze website te verbeteren. Ook maken wij gebruik van cookies van derden (social media). Er zal op geen enkele wijze contact kunnen worden gemaakt met gebruikers door middel van de cookies.

Voor het instellen weigeren van cookies in je browser, kijk op de onderstaande links voor instructies:

Our website is protected by DMC Firewall!